Het team achter Uitvaart Brabant

Over Ons


Een begrip in de regio

Uitvaartverzorging Brabant – Bakx is al jaren een begrip in Bergen op Zoom terwijl Uitvaartverzorging Brabant – von Burg al jaren in Roosendaal gevestigd is.

Sinds 2016 is er met de uitvaartwinkel een nieuwe stap gezet waarin uitvaartverzorging Brabant toegankelijker is geworden voor iedereen.

Ons team kan u in deze winkel van allerlei advies voorzien voor en over een uitvaart, maar ook na de uitvaart kunnen zij u helpen en u voorzien van informatie ten aanzien van financiële zaken, as bestemmingen en gedenkartikelen.

Uitvaartverzorging Brabant werkt met een jong en ambitieus team dat zich continu verdiept in de vernieuwingen die plaatsvinden in de uitvaartbranche. Zo blijven wij een moderne onderneming.

Natuurlijk blijft er altijd tijd voor de familie waarin vooral de persoonlijke aandacht voor nabestaanden prioriteit heeft. Wij streven er dan ook naar altijd een uitvaart op maat te bieden.

U zult versteld staan van wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Kom gerust eens binnenlopen in één van onze vestigingen onze medewerkers zullen u graag te woord staan.


Uitvaartverzorging Brabant dé uitvaartverzorging waar u alles van mag verwachten!