Alles tot in de puntjes verzorgd

Uitvaartverzorging


Van opbaring tot nazorg

Opbaarmogelijkheden

In principe is er veel mogelijk op het gebied van opbaring. Uitvaartverzorging Brabant is hierin met name in het uitvaartcentrum in Bergen op Zoom zeer vooruitstrevend.

Thuisopbaring

Als u ervoor kiest een dierbare op te baren in zijn of haar vertrouwde omgeving noemen wij dit een thuisopbaring. Hierbij wordt de overledene op bed opgebaard en maken we gebruik van een bedkoeling. Onze medewerkers kunnen, indien u dit wenst, u assisteren bij de verzorging van uw dierbare en de nodige apparatuur bij u plaatsen. Verder zullen zij dagelijks de opbaring op het huisadres controleren.

Opbaring in het uitvaartcentrum

De verzorging van de overledene zal in samenspraak met u plaatsvinden in het uitvaartcentrum. Natuurlijk is het altijd mogelijk dat u als familie de verzorging zelf doet en of in samenwerking met een van onze professionele medewerkers.

Vervolgens kunt u voor opbaring in een kist kiezen of voor onze nieuwe mogelijkheid in Bergen op Zoom: de huiskamer waar uw dierbare op een koelbed zal worden gelegd tot de dag van de uitvaart. Dit koelbed is de meest vriendelijke manier van opbaren en bovendien zeer toegankelijk voor nabestaanden.

Deze huiskamer maakt deel uit van onze 24-uurs kamers. U kunt dan te allen tijde naar het uitvaartcentrum komen om uw dierbare te bezoeken. Een afspraak is dan niet nodig. U krijgt een eigen sleutel die toegang geeft tot de 24-uurs kamer.

Nazorg

Omdat kwaliteit hoog in ons vaandel staat, maken wij gebruik van een enquĂȘteformulier. Hierop kunt u aangeven in welke mate u tevreden bent over de dienstverlening van Uitvaartverzorging Brabant. Wij vernemen dit graag.

Soms is een nagesprek niet genoeg en is er behoefte aan professionele zorg.

Daarvoor werken wij samen met de stichting Zereen voor nazorg zij helpen u en bieden nazorg op maat.

Voor meer informatie www.zereen.nl