Uitvaart Brabant

Nieuws


Altijd in beweging

Bezoek Burgemeester van Rucphen aan de uitvaartwinkel in Sint Willebrord

Op dinsdag 19 april heeft Marjolein van der Meer Mohr, Burgemeester van de gemeente Rucphen samen met wethouder René Lazeroms en Rosa Maniën contactfunctionaris voor ondernemers een bezoek gebracht aan de nieuwe uitvaartwinkel in Sint Willebrord.

Alle ondernemers die deelnemen aan dit ondernemers initiatief waren dan ook aanwezig. Het bleek een verrassend bezoek voor zowel de burgemeester als de wethouder. De burgemeester noemde het zelfs een eyeopener!

De winkel is zoveel meer dan gewoon een verkooppunt, aller handen informatie over een uitvaart is hier te verkrijgen. Van notaris, verzekering tot urn, troostgeschenkjes en grafstenen; er is zoveel te zien.

Na een welkom met een drankje en een hapje hebben de Burgemeester en wethouder dan ook een rondleiding gehad door de winkel en hebben kennis gemaakt met alle ondernemers die hun aandeel leveren aan de winkel.

Niet alleen de uitvaartinloopwinkel werd besproken maar ook het leegstands probleem van de winkels in de gemeente. Door met meerdere ondernemers een pand te delen ontstaat er weer een variëteit aan aanbod en minder leegstand. Een mooie bijkomstigheid!

Wij nodigen dan ook bij deze iedereen uit eens een kijkje te nemen in deze bijzondere winkel van uitvaartverzorging Brabant aan de Pastoor Bastiaansensingel 1 te Sint Willebrord.

De openingstijden van de winkel zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

De koffie staat klaar!

Frans van Seters, 25 jaar in dienst

Op 1 december was het dan zover!

Frans van Seters, 25 jaar in dienst van uitvaartverzorging Brabant.

Dit kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en alle medewerkers hebben er dan ook een onvergetelijke dag van gemaakt.

Frans werd door zijn gezin meegenomen naar het strand en tijdens deze strandwandeling hebben alle collega’s hem verrast met een korte speech en een cadeautje.

Na de wandeling volgde er een etentje waarin Frans nog eens in het zonnetje werd gezet en geroemd om zijn werkzaamheden als uitvaartverzorger.

Op 9 juni 2016 zal Frans kunnen gaan genieten van zijn pensioen, wat niet wil zeggen dat hij volledig uit beeld is bij uitvaartverzorging Brabant.

Frans zal in en om de uitvaartcentra nog wat werkzaamheden blijven verrichten en zo af en toe nog een uitvaart voorgaan.

Uitvaartverzorging Brabant neemt dus nog geen afscheid van deze unieke man!